Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Borås

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Borås.


Borås För att underlätta för dig som söker bostad i Borås har vi låtit ta fram ett register över alla hyresvärdar som erbjuder hyreslägenheter i Borås.

Syftet med registret är att underlätta för dig som söker bostad att hitta en hyresvärd med lediga lägenheter. Många bostadssökande känner endast till en eller två hyresvärdar på orten och missar därmed alla de privata hyresvärdar som kan erbjuda boende.

I Borås finns just nu 20 lediga lägenheter fördelade mellan både kommunala och privata hyresvärdar. Att själv hålla reda på vilka hyresvärdar som kan erbjuda bostad just nu är nästinill omöjligt, därför gör vi merparten av arbetet för dig.

I listan nedan hittar du samtliga större hyresvärdar i Borås som kan erbjuda dig bostad.


Privata hyresvärdar Borås

CA Fastigheter
Familjeföretag i tredje generationen som genom sin erfarenhet av bostadsmarknaden kan erbjuda dig som hyresgäst ett tryggt boende i välunderhållna lägenheter i Borås. Alla ansökningar om lediga lägenheter sker enkelt och snabbt över nätet.

Larssons Fastigheter
Larssons Fastigheter är en medelstor privat hyresvärd i Borås med ett hundratal lägenheter. Söktrycket hos denna hyresvärd är ofta lågt vilket innebär en förhållandevis god chans för dig som söker bostad att bli erbjuden ett förstahandskontrakt på lägenhet.

Olofssons Fastigheter
Hos denna privata fastighetsägare finner du lägenheter i de flesta stadsdelar av Borås (Bergsbo, Byttorp, Göta, Norrmalm, Sahläng, Trandared och Villastaden). Logga in ett par gånger varje månad för att kontrollera utbud av lediga bostäder.

Ullsaxen
Ullsaxen erjuder 15 bostadsfastigheter med ett dussin lägenheter i varje fastighet. Som bostadssökande kan du läsa mer om varje fastighet direkt på nätet. Är du intresserad av bostad kan du lämna en intresseanmälan för lägenhet och låta Ullsaxen ta kontakt med dig om man framöver söker nya hyresgäster.

Weland Fastigheter
I bostadsområdet övre Norrmalm förvaltar den privata hyresvärden Weland Fastigheter över 500 lägenheter. Från bostadsområdet har du ett gångavstånd om under 2 kilometer in till centrala Borås. Weland kan också erbjuda stundetbostäder för dig som studerar i Borås.

Willhem Fastigheter
Enligt vårt lägenhetsregister har Willhem Fastigheter just nu 1 ledig lägenhet i Borås. Willhem är en av Sveriges största hyresvärdar med ett brett utbud av lägenheter runt om i Sverige. Hittar du ingen ledig bostad som passar dig just idag kan du kontrollera om utbudet har förändrats nästa vecka.

Västerstaden
I Borås kan Västerstaden enligt vårt register erbjuda 2 lägenheter för inflyttning under den kommande tremånadersperioden. Västerstadens lägenheter i Borås är lokaliserade till stadens centrala delar och lämpar sig väl för dig som vill ha närhet till shopping och uteliv.

Kommunala hyresvärdar Borås

AB Bostäder i Borås
När vårt lägenhetsregister senast uppdaterades hade Bostäder i Borås hela 10 lediga lägenheter i Borås. Det är kommunen som står bakom Bostäder i Borås och med sina 7 000 hyreslägenheter är bolaget stadens största hyresvärd. Registrera dig som bostadssökande så tidigt som möjligt för att börja samla köpoäng!