Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Norrköping

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Norrköping.


Norrköping Via oss hittar du alla lediga lägenheter i Norrköping.

Vi har samlat alla de stora kommunala och privata hyresvärdarna i Norrköping och ger dig uppdaterad information om lägenhetsutbudet i staden.

Enligt vårt register finns just nu över 40 lediga hyreslägenheter i Norrköping.

Använd oss om du planerar att flytta till Norrköping eller om du redan bor här men vill gå från andrahand till förstahandskontrakt.

Vi kan bostadsmarknaden i Norrköping och har hjälpt många lägenhetssökande komma i kontakt med hyresvärdar som kan erbjuda dem bostad.

Välj någon eller alla hyresvärdar i listan nedan och du kan börja leta efter din nästa bostad.

Privata hyresvärdar Norrköping:

Bronsen Fastigheter
Privat hyresvärd som satsar uteslutande på Norrköping där man byggt upp ett bestånd av bostäder och lokaler i stadens centrala delar. För att ansöka om bostad skickar du en bostadsansökan tillsammans med ett personligt brev.

Harmén Fastigheter
När vårt lägenhetsregister senast uppdaterades hade Harmén Fastigheter 4 lediga lägenheter i Norrköping. Denna hyresvärd har bostäder i flera stadsdelar. För att enklast ansöka om bostad skickar du en ansökan via e-mail till Harmén Fastigheter.

Henry Ståhl Fastigheter
Här hittar du Norrköpings största privata hyresvärd med flera tusen lägenheter. Antalet lediga lägenheter pendlar dagligen mellan 5 till 15 hyreslägenheter. Just nu söker man nya hyresgäster till lägenheter från 2 rum och kök upp till 5 rum och kök.

Magnentus
Hos denna privata hyresvärd finner du några av Norrköpings allra mest attraktiva hyreslägenheter lokaliserade till den absoluta stadskärnan i vackra bostadsfastigheter. Kötiden för lägenhet hos Magnentus är längre än hos de andra hyresvärdarna. Skicka in en lägenhetsansökan om du är intresserad av bostad.

Magnusson Fastigheter
Enligt vårt register söker hyresvärden Magnusson Fastigheter just nu 4 nya hyresgäster till sina lägenheter i Norrköping. Om du inte hittar en ledig lägenhet som passar in på dina önskemål kan du istället lämna en allmän bostadsansökan och berätta om vilken typ av lägenhet du letar efter.

Nova Fastigheter
Nova Fastigheter har enligt vårt lägenhetsregister 5 lägenheter som blir inflyttningsklara inom den kommande tremånadersperioden. Du kan ansöka om lediga lägenheter direkt över telefon eller via e-post. Ett alternativ är också att lämna en allmän intresseanmälan för bostad.

Kommunala hyresvärdar Norrköping

Hyresbostäder i Norrköping
Välkommen att söka bostad hos Norrköpings största hyresvärd. Med 10 000 lägenheter är Hyresbostäder i Norrköping ett givet val för alla som letar bostad i staden. Enligt våra uppgifter har Hyresbostäder i Norrköping 20 lägenheter som man söker nya hyresgäster till.