Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Helsingborg

Sök bland alla lediga lägenheter och bostäder i Helsingborg.


Helsingborg kommun Till oss på Lägenhetsportal vänder sig dagligen hundratals bostadssökande för att få hjälp med att få ett förstahandskontrakt på en lägenhet.

I Helsingborg har vi ett omfattande register över alla hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad.

Via oss når du idagsläget 10 hyresvärdar i Helsingborg som tillsammans just nu har 35 publicerade lediga lägenheter.

Är du i behov av att snabbt få ett hyreskontrakt vet vi vilka hyresvärdar som kan erbjuda dig förtur till bostad.

För dig som söker bostad erbjuder vi något helt unikt: En möjlighet att snabbt se vilka hyresvärdar på orten som i just detta ögonblick har lediga lägenheter. Kanske hittar du din nästa hyresrätt i Helsingborg i listan här nedan:


Privata hyresvärdar Helsingborg:

Akelius Fastigheter - Hyresvärden som erbjuder förtur till lediga lägenheter
Hos Akelius har du möjlighet att ansöka om lägenhet i Helsingborg med förtur. Akelius är den enda hyresvärden i Helsingborg som erbjuder sina bostadssökande att gå före i bostadskön. Genom att öppna ett sparkonto hos Akelius får du som söker bostad automatiskt förtur till bolagets alla lediga lägenheter. Just nu har Akelius 18 publicerade lediga lägenheter i Helsingborg.

Biskopen Fastighet
Familjeägd fastighetsägare med ett stort utbud av hyresrätter i Skåne. I Helsingborg har Biskopen Fastigheter lägenheter bland annat på Slotthöjden, ett bostadsområde nära stadskärnan. Som bostadssökande lämnar du din ansökan om bostad direkt över nätet.

Brogripen
Brogripen är en privat hyresvärd med totalt 2 800 lägenheter i det egna beståndet. Helsingborg utgör en viktig stad i Brogripens fastighetsbestånd. I Helsingborg kan du ansöka om lediga lägenheter via ett intresseformulär på Brogripens hemsida. Brogripen hyr även ut p-platser och extra förrådsutrymmen.

Helsingsborgshem - Just nu 35 ansökningsbara lediga hyreslägenheter
Hos Helsingborgshem hittar du som söker bostad i Helsingborg vanligen mellan 30 - 40 lediga lägenheter. Helsingborgshem ägs av kommunen och är med ett bestånd om 12 000 hyresrätter den största hyresvärden i Helsingborg. Registrera dig i god tid för att öka dina chanser till att bli erbjuden förstahandskontrakt på den lägenhet du söker.

Jefast - Lägenheter med drömläge i Helsingborg City
Jefast är en privat hyresvärd med bostadsfastigheter med absolut bästa läge i centrala Helsingborg. Få andra hyresvärdar kan erbjuda hyreslägenheter på eftertraktade adresser som Drottninggatan och Järnvägsgatan. Alla Jefasts lägenheter i Helsingborg återfinns på gator med centrala lägen. Du skickar in din ansökan om bostad genom att lämna en intresseanmälan direkt på deras hemsida.

Jison Fastigheter
Jison Fastigheter är en hyresvärd med fokus uteslutande på Helsingborg. Jison har idag hyreslägenheter i centrala bostadsområden av Helsingborg på attraktiva gator som Karl X Gustavs gata. Du kan kontakt Jison via email för att ansöka om bostad.

FörvaltningsTeknik - Välj bland 12 lediga lägenheter i Helsingborg
FörvaltningsTeknik är en stor förvaltare av hyreslägenheter i Helsingborg. På deras hemsida finns i dagsläget 12 lediga lägenheter. Bolaget förvaltar idagsläget 2 dussin bostadsfastigheter med ett stort antal lägenheter i varje fastighet.

Garnito - Privat hyresvärd med 4 lediga lägenheter
Garnito är ett privat fastighetsbolag med 21 bostadsfastigheter i Helsingborg. På deras hemsida kan du se en detaljerad lista över alla deras fastigheter med överskådlig information om varje fastighet och dess läge. Antalet lediga lägenheter är förnärvarande 4 stycken (en 2a, tre 3or och en 4a).

Sjödin Fastigheter
Sjödin Fastigheter är en familjeägd hyresvärd med lägenheter i Helsingborg och Landskrona. Alla bostadsfastigheter presenteras med bild och en kort beskrivande text på Sjödins hemsida. För att kunna erhålla en hyresrätt behöver du fylla i en intresseanmälan för lägenhet på Sjödins hemsida.

Teglet Fastigheter
Teglet Fastigheter har sitt fastighetsbestånd i 2 olika stadsdelar av Helsingborg: Dels centrala Helsingborg och dels i Högaborg (ett bostadsområde nära lasarettet). När du ansöker om bostad hos Teglet Fastigheter kan du fylla i en intresseanmälan där du får beskriva vilken lägenhetsstorlek och område av Helsingborg du önskar bo i.