Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Västerås

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Västerås.


Västerås För alla som söker bostad i Västerås kan vi meddela att det i vårt lägenhetsregister just nu finns
21 lediga hyreslägenheter.

Vi har tagit fram ett register över alla privata och kommunala hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad i Västerås.

Enligt vår senaste uppdatering kan du ansöka om bostad hos 6 hyresvärdar i Västerås som tillsammans just nu kan erbjuda dig 21 lediga hyresrätter.

Privata hyresvärdar Västerås

Akelius Fastigheter - Erbjuder möjlighet att ansöka med förtur
Akelius är en privat hyresvärd som erbjuder förtur till bolagets lediga hyreslägenheter till alla som öppnar ett sparkonto hos Akelius. Akelius är en stor hyresvärd i Västerås med 1 200 lägenheter och tar in ett par hundra nya hyresgäster årligen.

Aroseken
Bostadsstiftelse som verkar för att öka antalet hyreslägenheter i Västerås. Idag uppgår Arosekens bestånd till 800 lägenheter. För att ansöka om bostad registrerar du dig som bostadssökande hos Aroseken, du kan därefter ansöka om de lägenheter som lediggörs när befintliga hyresgäster flyttar ut.

Bostjärnan
En av de största privata hyresvärdarna i Västerås med över 1 000 hyresrätter. Har lägenheter som passar alla storlekar: allt från centrala lägenheter för dig som prioriterar citylivet till lägenheter i utkanten av Västerås grönområden för barnfamiljerna som prioriterar närheten till djur och natur.

Kommunala hyresvärdar Västerås

Mimer - 17 lediga lägenheter och flest bostäder i Västerås
Välkommen att ansöka om bostad hos Mimer, den största hyresvärden i Västerås. Mimer ägs av Västerås kommun och förvaltar över 11 000 lägenheter. Enligt vårt register söker Mimer just nu nya hyresgäster till 17 lediga lägenheter.