Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Karlstad

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Karlstad.


karlstad kommun
Alla hyresvärdar med lediga hyreslägenheter i Karlstad

Välj bland 36 lediga lägenheter hos 6 hyresvärdar
Bostadsregistret Lägenhetsportal.se är den heltäckande guiden till att hitta lägenhet i Karlstad. Via oss når du alla hyresvärdar i Karlstad som kan erbjuda dig lägenhet.

Genom åren har vi hjälpt hundratals personer till ett förstahandskontrakt på en egen lägenhet. Använder du oss så ökar du din chans att hitta bostad flerfaldigt.

Just nu listar vi 36 lediga hyresbostäder fördelade mellan 6 privata och kommunala hyresvärdar i Karlstad.

Privata hyresvärdar Karlstad:

Aprima Fastigheter - Liten hyresvärd som värnar om sina hyresgäster
Aprima är en av de mindre privata hyresvärdarna i Karlstad med ett bestånd som omfattar 100 hyreslägenheter. Denna hyresvärd har i regel nöjda hyresgäster som upplever att bolaget tar väl hand om sina lägenheter. Lämna en intresseanmälan om du är intresserad av bostad.

CIAB Fastigheter - Privat hyresvärd med 150 lägenheter i Karlstad
För att ansöka om bostad hos den privata hyresvärde CIAB kan du ringa till deras kundtjänst eller ansöka direkt över nätet. I Karlstad har CIAB Fastigheter 150 lägenheter och enligt vårt register söker man nu nya hyresgäster till 3 inflyttningsklara lägenheter.

Wermlands Invest - Ett brett utbud av bostäder i centrala Karlstad
Den privata hyresvärden Wermlands Invest äger ett 30-tal bostadsfastigheter med bra lägen i Karlstad. Lägenheterna håller genomgående hög kvalitet. Utbudet av lediga lägenheter hos Wermlands Invest pendlar vanligen mellan 1 till 3 lägenheter under en normal vecka.

Willhem Fastigheter - Största privata hyresvärden i Karlstad
Efter att ha köpt upp Akelius alla lägenheter i Karlstad är Willhem Fastigheter numera den största privata hyresvärden i Karlstad med ett bestånd som omfattar 2 000 lägenheter. Enligt vårt register finns det 18 lediga hyresbostäder hos Willhem Fastigheter.

Kommunala hyresvärdar Karlstad:

Karlstads Bostad - Största kommunala hyresvärden i Karlstad
Hos Karlstad Bostad (KBAB) finns 7 300 hyreslägenheter. KBAB är Karlstads största hyresvärd och ägs av kommunen. Enligt vårt bostadsregister finns just nu 6 lediga hyresbostäder hos Karlstad Bostad. Har du blivit erbjuden arbete i Karlstad men bor i en annan ort får du förtursrätt till lediga lägenheter.

Stiftelsen Karlstadshus - Här söker du bostad enligt principen "Först till kvarn"
Stiftelsen Karlstadshus är en betydelsefull hyresvärd i Karlstad med 2 600 hyresrätter, varav 300 studentlägenheter. Här finns ingen traditionell bostadskö utan lägenheter förmedlas i regel till den som första ansöker. Du ökar din chans till bostad om du söker ofta och snabbt.