Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Halmstad

Sök alla lediga lägenheter och hyresbostäder i Halmstad.


Halmstad Kommun Via oss hittar du alla privata hyresvärdar i Halmstad som kan erbjuda dig lediga hyresbostäder.

Vi söker automatiskt av utbudet hos respektiva hyresvärd och ger dig uppdaterad information om vilka hyresvärdar du kan vända dig till för att hitta bostad.

I vårt register finns just nu 30 lediga hyreslägenheter i Halmstad.

Privata hyresvärdar Halmstad:

Capella Fastigheter - Hyreslägenheter i centrala Halmstad
Hos denna privata hyresvärd hittar lägenheter från 1 till 3 rum och kök i de centrala delarna av staden. För att ansöka om lägenhet lämnar du en allmän intresseanmälan på deras hemsida med information om vilken lägenhetsstorlek du söker och kontaktuppgifter till dina referenser.

City Fastigheter - Utmärkt för dig som söker centralt boende
Populära och eftertraktade lägenheter i centrala Halmstad som lämpar sig väl för dig som söker seniorboende (boende för personer äldre än 55 år med utflugna barn). Du behöver förnya din intresseanmälan varannan månad för att fortsätta räknas som aktivt bostadssökande.

Fastighetsstaden
Med 300 lägenheter är Fastighetsstaden definitivt en hyresvärd som det lönar sig att ansöka om bostad hos om du har svårt att hitta lägenhet. Ansök om lägenhet genom att lämna en intresseanmälan med information om önskad storlek på lägenheten.

JANA Fastigheter - Lägenheter mitt i City
Privat hyresvärd som byggt upp ett bestånd av lägenheter mitt i Halmstads stadskärna. Söktrycket är normalt högt för dessa bostäder då de av många anses vara bland de allra bästa i Halmstad. Du kan ansöka om bostäder med storlek från 1 rum och kök upp till 5 rum.

Kommunala hyresvärdar Halmstad:

HFAB - Här finner du 28 lediga hyresbostäder
Vill du ha största möjliga utbud av lägenheter att välja på? Hos den kommunala hyresvärden Halmstad Fastigheter finns enligt vårt register just nu 28 lediga hyresbostäder. Med ett totalt utbud om 10 000 lägenheter har HFAB bostäder som passar alla familjestorlekar.