Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Lund

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Lund.


Lund Kommun Vi på Lägenhetsportal kan bostadsmarknaden i Lund. Det senaste året har vi hjälpt hundratals personer att hitta bostad.

Att använda oss är helt gratis. Via oss kan du ta del av vårt lägenhetsregister i Lund för att hitta en hyreslägenhet.

I vårt register finns just nu 17 lediga hyresbostäder. Vi ger dig som bostadssökande uppdaterad och aktuell information om vilka hyresvärdar i Lund som regelbundet söker nya hyresgäster.

För närvarande håller vi koll på antalet lediga lägenheter hos Lunds 6 största hyresvärdar. Vi försöker uppdatera vårt register i takt med att lägenhetsutbudet hos respektive hyresvärd förändras.

Börja ditt bostadssökande redan idag genom att gå igenom lägenhetsutbudet hos de privata och kommunala hyresvärdarna i listan nedan.

Privata hyresvärdar Lund

Akelius Fastigheter - Ansök med förtur till lediga hyreslägenheter
Akelius är den enda privata hyresvärden i Lund som erbjuder möjlighet att ansöka med förtur till bolagets lägenheter. Förturen ges till de bostadssökande som även är sparkunder hos Akelius Spar. Idag äger Akelius 727 hyreslägenheter i Lund och tar emot ett hundratal nya hyresgäster varje år.

Jyma Fastigheter - Hyreslägenheter både i Lund och Malmö
En av de medelstora privata hyresvärdarna i Lund. Förvaltar ett måttligt utbud av hyreslägenheter både i Malmö och Lund. Om du skickar en intresseanmälan till Jyma Fastigheter tar bolaget kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Stena Fastigheter - Inte bara båtar utan även fastigheter
Stena är inte bara ett rederi utan även ett stort fastighetsbolag. Över hela landet äger Stena Fastigheter 24 000 lägenheter och en av bolagets viktigaste städer är Lund. Lediga lägenheter publiceras direkt på Stenas hemsida och via Boplats Syd.

Tensor Fastigheter - Hyresvärd med 100 lägenheter i Lund
Hos den privata hyresvärden Tensor fastigheter hittar du som söker bostad i Lund hela 100 hyreslägenheter. Lägenheterna håller genomgående hög kvalitet och ligger i trevliga bostadsområden. Du ansöker om bostad via Tensors egna bostadsblogg där bolaget regelbundet publicerar lediga lägenheter.

Kommunala hyresvärdar Lund:

LKF - Hyresvärden som alltid har lediga lägenheter
Lunds Kommun Fastigheter (LKF) är den enda hyresvärden i Lund som alltid har lediga lägenheter. Enligt vårt register finns just nu 8 lediga lägenheter hos LFK. Utbudet pendlar vanligen mellan 5 till 10 lediga lägenheter. Förstahandskontrakt förmedlas till sökande med längst kötid.

AF Bostäder - För dig som söker studentbostad i Lund
Denna kommunala hyresvärd vänder sig uteslutande till studenter i Lund. Med ett utbud på 6 000 studentbostäder dominerar man hela bostadsmarknaden för studenter i Lund. Utöver sitt befintliga lägenhetsbestånd planerar AF Bostäder att bygga flera hundra nya studentlägenheter de kommande åren.