Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Hyra lägenhet Göteborg

Sök alla lediga lägenheter och bostäder att hyra i Göteborg.


Göteborg Stad

För dig som vill hyra lägenhet i Göteborg | Alla hyresvärdar | 105 lediga lägenheter
Via oss kan du ansöka om att hyra lägenhet i Göteborg hos stadens alla privata och kommunala hyresvärdar. Vi har registrerat alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Göteborg och ger dig uppdaterad och aktuell information om vart du skall vända dig om du vill hyra en lägenhet.
   Via hyresvärdarna och bostadsförmedlarna i listan nedan hittar du idag 105 lediga lägenheter i Göteborg. Ansök gärna om bostad hos samtliga av dessa hyresvärdar om du vill maximera din chans för att få ett förstahandskontrakt på en egen lägenhet.

Privata hyresvärdar Göteborg

Bostjärnan
Bostjärnan är en familjägd och långsiktig hyresvärd som förvaltar cirka 500 lägenheter i Göteborg. Hos Bostjärnan finns ingen traditionell bostadskö utan bolaget väljer själv vilka av de sökande som skall erbjudas att bli hyresgäster. För Bostjärnan är det viktigt att du som sökande har en fast inkomst.

Botrygg
Botrygg har idag 200 hyreslägenheter i Göteborg och har för avsikt att under de kommande åren bygga ytterligare 184 hyresrätter. Botryggs lägenheter ligger på centrala Hisingen med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Skicka en intresseanmälan om du vill bli en av Botryggs nya hyresgäster i Göteborg.

Derome
Derome bygger förnärvarande 20 nya hyreslägenheter i Kvillebäcken med utmärkta möjligheter att snabbt ta sig in till Göteborg City. Du kan ansöka om att få bli hyresgäst i Deromes nybyggda hyreslägenheter eller lämna en ansökaa för det befintliga beståndet i Göteborgsområdet.

Ekebo Fastighet
En av Göteborgs mindre hyresvärdar som det ändå kan löna sig att ansöka om att få hyra lägenhet hos. Här hittar du lägenheter på Hisingen och Majorna, totalt ett 50-tal lägenheter. Skicka ett e-mail till Ekebo Fastighet om du vill hyra lägenhet.

Rikshem
Hos Rikshem, en av Sveriges största hyresvärdar, kan du hyra lägenhet i närheten av Olskroken. Lägenheterna ligger nära spårvagnshållplats in mot Göteborg City. Om du vill ansöka om bostad behöver du registrera dig som lägenhetssökande. Det är din kötid som avgör din chans att bli tilldelad bostad.

Stenfastigheter
I Göteborg har den privata hyresvärden Varberg Stenfastigheter 225 lägenheter. Flera av lägenheterna ligger på populära adresser på centrala Hisingen. För att ansöka om lägenhet skickar du en ansökan med dina kontaktuppgifter till Stenfastigheter.

Västra Linden
På Wieselgrensplatsen och Lindholmen kan Västra Linden erbjuda hyreslägenheter, bolaget har även ett hyresbestånd i Gamlestan. Totalt uppgår antalet lägenheter till 250. Vill du hyra lägenhet anmäler du ditt intresse för bostad på plats på Västra Lindens kontor.

Vättersnäs Förvaltning
Vättersnäs Förvaltning kan erbjuda lägenhet på bästa adress i Göteborg. På de centrala adresserna Berzeliigatan, Pusterviksgatan och Wadmansgatan förvaltar bolaget ett stort antal hyreslägenheter. Vill du hyra lägenhet skickar du ett e-mail till bolaget med dina kontaktuppgifter.

Örgryte Bostad
Privat hyresvärd med ett stort bestånd om 400 lägenheter i Östra Göteborg vid Prästgårdsängen. Nära till både livsmedelsbutiker och restauranger samt goda kommunikationer med spårvagn och buss. Skicka en ansökan med dina personuppgifter om du vill hyra bostad.

Kommunala hyresvärdar i Göteborgsområdet

Förbo
Om du kan tänka dig ett kort pendlingsavstånd till Göteborg om 10-20 minuter med bil kan Förbo vara hyresvärden som du söker. Förbo kan erbjuda hyreslägenheter i Göteborgs närorter Härryda, Kungälv, Lerum & Mölndal.

Partillebo
Partille är en närliggande kommun till Göteborg, med buss eller bil är du inne i Göteborg på 10 minuter. Här förvaltar det kommunala bostadsbolaget Partillebo 3 600 hyreslägenheter och enligt vårt lägenhetsregister finns det lediga lägenheter att hyra.

Boplats Göteborg
Flera privata hyresvärdar och även samtliga kommunala hyresvärdar i Göteborg använder sig av bostadsförmedlaren Boplats Göteborg när de söker nya hyresgäster. På Boplats finns vanligen 100 lediga lägenheter att hyra.