Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Södertälje

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Södertälje.


Södertälje från nya Saltsjöbron I Södertälje hittar du via oss 35 lediga lägenheter. Vi kan det här med att söka bostad i Södertälje!

Via oss når du de stora privata och kommunala hyresvärderna i Södertälje med lediga lägenheter.

Om du söker bostad i Södertälje, använd då oss för att få uppdaterad och utförlig information om vilken hyresvärdar du skall vända dig till.
Privata hyresvärdar Södertälje

Akelius Fastigheter
Akelius är en privat hyresvärd med ett omfattande utbud av lägenheter i Södertälje. När vårt lägenhetsregister senast uppdaterades hade Akelius 10 lediga lägenheter i Södertälje. Om du vill öka dina chanser till att bli erbjuden bostad kan du bli sparkund hos Akelius.

Lundbergs
Lundbergs är den största privata hyresvärden i Södertälje med ett bestånd som omfattar 1 500 hyreslägenheter. Du kan skicka in din bostadsansökan direkt via nätet. Om du har frågor avseende utbudet av lediga lägenheter kan du ta kontakt med Lundbergs via e-mail.

Rygrans
Är ni en barnfamilj som söker bostad kan ett boende hos hyresvärden Rygrans vara precis det ni söker. De flesta av lägenheterna ligger i stadens utkanter i närheten av grönområden. Totalt har Rygrans att par hundra bostadslägenheter.

Kommunala hyresvärdar Södertälje

Telge Bostäder
Ingen annan hyresvärd är större på bostadsmarknaden i Södertälje än Telge Bostäder. Med 12 000 lägenheter dominerar man uthyrningen av lägenheter på orten. Enligt vårt lägenhetsregister finns det just nu 13 lediga lägenheter registerade hos Telge Bostäder.