Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Jönköping

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Jönköping.


Jönköping kommun Lägenhetsportal.se är en lägenhetsförmedlare som genom åren hjälpt hundratals personer att få ett förstahandskontakt på en egen lägenhet.

Vi är en kostnadsfri tjänst som erbjuder uppdaterad information om alla hyresvärdar i Jönköping med lediga lägenheter.

I dagsläget kan du via oss ansöka om 52 lediga lägenheter hos 10 hyresvärdar i Jönköping kommun.

Privata hyresvärdar Jönköping:

Bygginvest - Privata hyresvärd med 2 000 lägenheter
Här hittar du en av Jönköpings största privata fastighetsägare. Bygginvest förvaltar nära 2 000 hyreslägenheter i Jönköping. När du lämnar din bostadsansökan kan du välja att rikta ditt sökande mot de bostadsområden som du helst önskar lägenhet i.

CA Fastigheter - 400 hyreslägenheter i Jönköping
Hos den privata fastighetsägaren CA Fastigheter hittar du 400 hyresrätter i Jönköping. Ring eller skicka e-post till bolaget för att efterhöra utbudet av lediga lägenheter. Du kan också lämna in en intresseanmälan för lägenhet och bli kontaktad av CA Fastigheter om det kommer in en bostad som stämmer in på dina önskemål.

DB Bostäder - Den lilla hyresvärden som värnar som sina hyresgäster
Det lönar sig ofta som bostadssökande att ansöka om bostad hos de lite mindre hyresvärdarna. Det lägre söktrycket kan öka din chans till erbjudande om bostad. I Huskvarna och Norrahammar, med goda kommunikationer in till centrala Jönköping, förvaltar DB Bostäder 300 lägenheter.

Gambrinus - Bli medlem i HSB och ansök om 800 hyresrätter i Jönköping.
HSBs lokalorganisation i Jönköping heter Gambrinus. Denna bostadsorganisation förvaltar idag 800 lägenheter i Jönköping. För att ansöka om bostad hos Gambrinus krävs att du är medlem i HSB. Bosparar du hos HSB ökar du dina chanser att erbjudas lägenheter hos Gambrinus.

Kindbergs - Lediga lägenheter i Jönköping och Huskvarna
Den privata hyresvärden Kindbergs erbjuder just nu 3 lediga lägenheter. Kindbergs är en av stadens mindre hyresvärdar med 7 bostadsfastigheter i Jönköping och Huskvarna. För att ansöka om lägenhet skickar du ett e-mail till bolaget och anmäler ditt intresse för bostad.

Lustgården Fastighet - Lägenheter i centrala Jönköping
Lustgården är ett fastighetsbolag som både bygger och förvaltar bostäder. I centrala Jönköping har bolaget byggt upp ett bestånd om 200 bostäder som man hyr ut. Är du intresserad av lägenhet lämnar du en intresseanmälan. Din bostadsansökan är giltig under 1 år.

Vätterbygden - Privat hyresvärd med stort lägenhetsutbud i Jönköping
Vätterbygden är en av de stora privata hyresvärdarna i Jönköping med ett bestånd som omfattar 1 400 lägenheter i Jönköping och dess grannstad Huskvarna. Du kan välja mellan lägenheter i västra respektive östra Jönköping. En lämnad bostadsansökan är giltig under 2 månader.

Kommunala hyresvärdar Jönköping:

Bankerydshem - Lägenheter i Västra Jönköping
Bankerydshem erbjuder över 400 hyreslägenheter i Bankeryd, en ort strax väster om Jönköping. Passar utmärkt för dig som har tillgång till bil och samtidigt vill ha närhet till de grönområden som Bankeryd erbjuder. Utmärkt boende för den lilla barnfamiljen. På mindre än 10 minuter är ni inne i centrala Jönköping med bil.

NKBo - Hyresbostäder i den gröna dalen
Kommunal hyresvärd med ett stort utbud av hyreslägenheter söder om Jönköping i det område som i folkmun går under benämningen "Den Gröna Dalen". Bostäderna ligger i Hovslätt, Månsarp, Norrahammar och Taberg och passar utmärkt för barnfamiljer som med bil får nära båda till natur och Jönköping.

Vätterhem - Nya lediga lägenheter publiceras varje dag
Du är välkommen att ansöka om bostad hos Jönköpings största hyresvärd! Hos Vätterhem hittar du 8 000 hyreslägenheter. Nya lediga lägenheter publiceras varje vardag. Antalet ansökningsbara hyresbostäder pendlar vanligen mellan 10 till 20 lägenheter under en normal vecka.