Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Örebro

Sök alla lediga lägenheter och bostäder att hyra i Örebro.


Ungt par flyttar in Vi hjälper alla som är i behov av bostad i Örebro med att komma i kontakt med en hyresvärd som kan erbjuda dem bostad.

Vi listar alla lediga lägenheter hos Örebros tio största privata hyresvärdar.

Via oss riskerar du inte att missa någon lägenheten utan får information om alla hyresvärdar du kan vända dig till i Örebro. Använd oss om du vill flytta till Örebro eller letar ny bostad.

Privata hyresvärdar i Örebro med lägenheter för uthyrning:

Abramssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 200 lägenheter i centrala delar av Örebro och även i närheten av universitetet. Dessa lägenheter lämpar sig väl för dig som gillar stadskärnan alternativt vill ha närhet till dina studier på universitetet.

Asplunds Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar en mix av lägenheter och butiker/kontor i Örebro. Totalt hyr denna hyresvärd ut 700 bostadslägenheter. Asplunds saknar kösystem. Får bolaget in en ledig lägenhet läggs den upp på hemsidan i 24 timmar. Asplunds går därefter igenom de inkomna intresseanmälningarna.

Behrn Fastigheter
Behrn Fastigheter är en anrik hyresvärd i Örebro som grundades för över ett sekel sedan och har sedan dess förblivit en familjägd fastighetsägare. Genom åren har Behrn Fastigheter byggt upp ett bestånd av hundratals lägenheter i de allra mest centrala delarna av Örebro.

Egeryds Fastigheter
En av de största förvaltarna av lägenheter i Örebro med ett bestånd som överstiger 1 000 hyresrätter. Enligt vårt lägenhetsregister har Egeryds 1 ledig lägenhet i Örebro. Missa inte att du som bostadssökande även kan lämna en allmän intresseanmälan för bostad och bli kontaktad av Egeryds om en ledig lägenhet inkommer.

EP Fastigheter
Denna hyresvärd har valt att inrikta sig mot bostadsområdet Brickebacken i Örebro. Här förvaltar man ett stort lägenhetsutbud i närhet av grönområden samtidigt som man har promenadavstånd in till stadskärnan. I området finns enligt vårt register just nu 2 lediga lägenheter.

Esswege
Privat hyresvärd med ett bostadsbestånd som totalt omfattar 1 000 hyreslägenheter. Flera av Essweges lägenheter är lokaliserade till Örebros stadskärna. För att ansöka om lägenhet hos Esswege skickar du in en digital intresseanmälan.

FinFast
Här finner du en av Örebros största privata hyresvärdar. Bolaget har lägenhetsutbud i flera av stadens stadsdelar. Hos FinFast finns inget traditionell kösystem utan lediga lägenheter publiceras direkt på hemsidan där alla som är intresserade kan skicka in ansökningar.

Husherren
Hos denna hyresvärd finner du ett blandat utbud av studentbostäder och vanliga lägenheter. I närheten av universitetet förvaltar bolaget ett par hundra studentlägenheter och utspritt i staden finns ytterligare ett par hundra vanliga hyreslägenheter.

John Ekströms Bygg
En av flera stora privata hyresvärdar med ett utbud om 1000 lägenheter. För att ansöka om bostad behöver du skicka in en intresseanmälan med information om i vilket område du söker bostad och vilken hyra du kan tänka dig.

Melins Fastighetsförvalning
Fastighetsägare med lång tradition och närvaro i Örebro som har rykte om sig att ta väl hand om sina hyresgäster. Idag uppgår antalet lägenheter i beståndet till 1200 hyresrätter. Alla ansökningar om lägenhet tas emot direkt över nätet.

Sjöborgs Fastighetsförvaltning
En av de mindre fastighetsägarna i Örebro grundat så sent som 80-talet. I Örebro finns 10 bostadsfastigheter med flera lägenheter i varje fastighet. Ansök om bostad genom att skicka in ett personligt brev till Sjöborgs Fastighetsförvaltning.

Västerstaden
I bostadsområdena Brickebacken och Varberga hyr Västerstaden ut 400 lägenheter. Vid den senaste uppdateringen av vårt bostadsregister hade Västerstaden 5 lediga lägenheter i dessa bostadsområden. Du kan skicka in en ansökan på den eller de lägenheter du finner intressanta.