Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |

Hyra lägenhet i Stockholm

Sök alla lediga lägenheter och bostäder att hyra i Stockholm.


Stockholm stad och kommun

För dig som vill hyra lägenhet i Stockholm. Välj bland 160 lediga lägenheter.
Söker du bostad i Stockholm? Via oss hittar du 160 lediga lägenheter att hyra i Stockholm. Vi har registrerat alla privata och kommunala hyresvärdar i Stockholm som du kan ansöka om lägenhet hos.
   Via oss hittar du alla hyresvärdar i Stockholm som har du kan hyra lägenhet hos med förstahandskontrakt. Skicka in din ansökan om att hyra lägenhet i Stockholm hos någon eller alla hyresvärdar i listan nedan:

Privata hyresvärdar Stockholm

Akelius Fastigheter
I Stockholmsområdet är Akelius en av de största privata hyresvärdarna med 7 000 lägenheter. För dig som vill hyra lägenhet kan Akelius erbjuda ett stort utbud av nyrenoverade lägenheter av högsta kvalitet i Stockholms närorter. Just nu finns 20 lediga lägenheter att hyra.

Alliance
Alliance är ett fastighetsbolag som både bygger bostäder avsedda för bostadsrättsföreningar men som också bedriver uthyrning av lägenheter som hyresvärd. I Stockholmsområdet kan Alliance idag erbjuda 183 hyreslägenheter och framöver planerar man att bygga ännu fler hyresrätter.

Botrygg
Botrygg är en av de privata hyresvärdar som de senaste åren satsat allra mest på nyproduktion av lägenheter. För dig som vill hyra lägenhet i Stockholm kan du ansöka både till Botryggs befintliga lägenhetsbestånd men även anmäla ditt intresse för de hyreslägenheter som bolaget förnärvarande bygger.

BT Bygg
Med blott 123 lägenheter i Spånga i Stockholm, kan det verkligen vara värt din tid att ansöka om att få hyra lägenhet hos denna hyresvärd? Det korta svaret är Ja, absolut. Många som söker lägenhet i Stockholm glömmer att ta kontakt med de små hyresvärdarna. Att lämna en ansökan om att få hyra lägenhet tar bara några minuter.

Einar Mattsson
Med 5 000 hyreslägenheter är Einar Mattsson en av de viktigaste privata hyresvärdarna i Stockholm. Det märks också på antalet lägenheter som bolaget varje år förmedlar till nya hyresgäster. Just nu finns det enligt vårt lägenhetsregister 10 lediga lägenheter att hyra hos Einar Mattsson.

HSB Stockholm
Alla känner till HSB, Sveriges största bostadskooperation. Hos HSB bor idag en halv miljon svenskar. I Stockholm har HSB ett stort utbud av lägenheter att hyra. Tänk på att du måste vara både medlem och bosparare i HSB om du skall ha en chans att bli erbjuden ett kontrakt på en hyreslägenhet.

Kommunala hyresvärdar Stockholm

Förvaltaren
I Sundbyberg kan du via Förvaltaren ansöka om att få hyra någon av hyresvärdens 8 000 lägenheter i området. Förvaltaren ägs av Sundbyberg stad och är den största hyresvärden i området. Din ansökan baserar på din kötid men du kan också hitta inflyttningsklara lägenheter via deras expresskö Bostadssnabben.

Signalisten
För dig som vill hyra lägenhet i Solna kan Signalisten erbjuda dig ett utbud om 3 800 lägenheter. Det är din registrerade kötid som avgör om du kommer att bli erjuden förstahandskontrakt på de lägenheter som du ansöker om. Din kötid jämförs med de andra bostadssökande.

Sigtunahem
I Sigtuna, ett par mil norr om Stockholm, kan du hyra lägenhet hos den kommunala hyresvärden Sigtunahem. Här finns 4 500 hyreslägenheter och just nu söker man nya hyresgäster. Från Sigtuna har du goda kommunikationer med buss eller tåg till centrala Stockholm.

Sollentunahem
I trygga Sollentuna bor du i en av Stockholms bästa närorter. Här kan den kommunala hyresvärden Sollentunahem erbjuda dig som vill hyra bostad ett lägenhetsbestånd om 6 000 hyresrätter. Sollentunahem väljer i förstahand att ta emot hyresgäster som redan bor i Sollentuna.

Bostadsförmedlingen Stockholm
Varje år finner 10 000 stockholmare en lägenhet att hyra via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Låt detta vara utgångspunkten för dig som vill hyra lägenhet i Stockholm. Enligt vårt lägenhetsregister kan du ansöka om 120 lediga lägenheter hos Stockholms stads bostadsförmedling.