Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Eskilstuna

Sök bland alla lediga lägenheter och bostäder i Eskilstuna.


Eskilstuna kommunOm du söker bostad i Eskilstuna har du kommit rätt!

Via hyresvärdsregistret Lägenhetsportal hittar du alla lediga lägenheter i Eskilstuna.

I vårt register finns just nu 37 lediga hyreslägenheter i Eskilstuna.

Vi kontrollerar regelbundet vilka hyresvärdar i Eskilstuna som kan erbjuda dig bostad. Via oss når du alla privata och kommunala hyresvärdar med inflyttningsklara lägenheter.

Allmännyttan Eskiltuna

Eskilstuna Kommunfastigheter - Välj bland 20 lediga hyresbostäder
Startpunkten för de flesta som söker bostad i Eskilstuna och det med goda grunder: Med 20 lediga hyresbostäder och ett fastighetsbestånd omfattande 5 700 lägenheter är denna hyresvärd stadens största. Lägenheter förmedlas till sökande med längst kötid.

Privata hyresvärdar Eskilstuna

Akelius Fastigheter - Ansök med förtur till lediga lägenheter
Akelius erbjuder, i samarbete med Apartment Bostad, förtur till bolagets lägenheter i Eskilstuna åt alla sina sparkunder. Akelius och Apartment Bostad har tillsammans ett mindre utbud av hyresbostäder men är du sparkund har du goda chanser att bli erbjuden bostad.

Eskilstunahem
Privat hyresvärd med ett hundratal lägenheter i Eskilstuna. Lägenheterna återfinns bland annat på centrala adresser som Drottninggatan. Enligt vårt register blir 2 hyreslägenheter inflyttningsklara hos Eskilstunahem under den kommande tremånadersperioden.

Hjalmarsson Fastigheter
Hos denna familjeägda hyresvärd hittar du 91 bostäder i Eskilstuna. Lägenheterna ligger i tvåvåningshus i centrala Eskilstuna. Du kan välja mellan trä- och tegelfasader. Hjalmarsson Fastigheter är en hyresvärd som vill profilera sig som miljövänligt och använder därför endast miljömärkt el i sina bostadsfastigheter.

Graflunds
Enligt vårt register har Graflunds just nu 2 lediga bostäder i Eskilstuna. Varje ledig lägenheter presenteras med bild på fastigheten, information om hyresnivå och storlek på lägenheten. Din ansökan om bostad lämnar du in direkt via nätet.

Pagoden Fastigheter - Den största privata hyresvärden i Eskilstuna
Största privata hyresvärden i Eskilstuna med lediga lägenheter i 5 bostadsområden av staden. Hos Pagoden hittar du totalt 3 000 hyreslägenheter. I samtliga lägenheter har du som hyresgäst tillgång till snabbt bredband och ett brett utbud av TV-kanaler via Tele2.