Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Linköping

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Linköping.


Linköping kommun Vi på Lägenhetsportal.se kan det här med att hitta lediga lägenheter. Via oss har hundratals bostadssökande fått ett förstahandskontrakt på en egen lägenhet.

I Linköping har vi byggt upp ett bostadsregister som just nu listar 44 lediga lägenheter hos stadens privata och kommunala hyresvärdar.

Via oss får du uppdaterad och aktuell information om till vilka hyresvärdar du skall vända dig till för att ha störst chans att få erbjudande om bostad.

Att använda lägenhetsregistret hos Min Hyresvärd är helt kostnadsfritt. Vi finns till för att underlätta ditt bostadssökande.

Välj någon, eller alla, av hyresvärdarna i listan nedan och du kan börja ansöka om hyreslägenhet i Linköping redan idag.


Privata hyresvärdar Linköping:

Botrygg Bygg - 1 000 hyreslägenheter i Linköping och nybyggnadsprojekt på gång
Botrygg är en av de större privata hyresvärdarna i Linköping och satsar aktivt på att växa genom nybyggnation. Idag omfattar beståndet 1 000 hyresbostäder som håller genomgående hög kvalitet då genomsnittsåldern på Botryggs fastighetsbestånd är låg.

Graflunds - Lediga lägenheter varje vecka
Med ett bestånd om 1 000 lägenheter kan Graflunds erbjuda nya hyresrätter varje vecka. Normalt söker Graflunds nya hyresgäster till mellan 2 till 6 nya lägenheter varje vecka. När du ansöker om bostad kan du rikta ditt sökande mot de bostadsområden du helst vill bo i.

HSB Linköping - Bli medlem och du kan ansöka om 1000 bostäder
HSB är en bostadsorganisation med ett tusen hyreslägenheter i Linköping. För att ansöka om lägenhet hos HSB behöver du först bli medlem hos organisation. Medlemsavgiften ligger på ett par hundra kronor om året. I regel får du räkna med att vara medlem i ett par år innan du kan erhålla erbjudande om lägenhet.

Mannersons Fastigheter - Hyresbostäder i centrala Linköping
Hos denna familjeägda hyresvärd hittar du 800 hyresbostäder lokaliserade till centrala Linköping. Mannersons satsar hårt på att bygga ett bestånd av attraktiva lägenheter i stadskärnan av Linköping. Lämna en intresseanmälan om du är intresserad av bostad.

Vasaparken - 47 bostadsfastigheter i Linköping
Vasaparken är en medelstor privatägd hyresvärd med 47 bostadsfastigheter med 500 hyreslägenheter i Linköping. Du ansöker om bostad genom att fylla i Vasaparkens ansökningsformulär för nya hyresgäster. Har du frågor kan du även ringa till bolagets växel.

Willhem Fastigheter - Lägenheter i flera bostadsområden av Linköping
Den privata hyresvärden Willhem Fastigheter är en av Sveriges största hyresvärdar. I Linköping kan Willhem erbjuda hyresbostäder i bostadsområdena Duvkullen, Gottfridsberg, Hejdegården, Skäggetorp, Tallboda, Tannefors och Valla.

Kommunala hyresvärdar Linköping:

Stångåstaden - Ett stort och omfattande utbud av lediga bostäder i Linköping
Ingen annan hyresvärd har så många lediga hyresbostäder som Stångåstaden i Linköping. Med ett utbud om 15 000 hyreslägenheter uppgår antalet lediga lägenheter till mellan 30 till 50 hyreslägenheter per vecka. Nya ansökningsbara lägenheter läggs ut varje vardag.