Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Malmö

Sök alla lediga lägenheter och bostäder att hyra i Malmö.


Malmö
Alla privata hyresvärdar i Malmö med egna bostadsköer

Via oss når du snabbt och enkelt alla privata hyresvärdar i Malmö som kan erbjuda dig inflyttningsklara och lediga lägenheter. Bostadsbristen i Malmö är generellt omfattande. När du använder dig av oss får du ett försprång gentemot andra lägenhetssökande!

Medan de flesta andra som söker bostad i Malmö enbart vänder sig till bostadsförmedlingen Boplats Syd eller en av de större kommunala hyresvärdarna når du via oss alla privata hyresvärdar i Malmö som söker nya hyresgäster.

Om du är i behov av att snabbt få ett förstahanskontrakt på en hyreslägenhet i Malmö, ansök då om bostad hos samtliga hyresvärdar i listan nedan för att maximera dina chanser att bli erbjuden en egen lägenhet.

Privata hyresvärdar i Malmö:

Akelius Fastigheter
Hos den privata hyresvärden Akelius Fastigheter finns just nu 10 lediga lägenheter att hyra i Malmö. Med sitt bestånd om 1 200 hyreslägenheter är man en av stadens största hyresvärdar. Akelius har de senaste åren totalrenoverat många av sina lägenheter i Malmö och erbjuder många lägenheter med nya kök och golv.

Brorman Fastigheter
Om du vill hyra lägenhet i centrala Malmö kan Brorman Fastigheter vara hyresvärden du letar efter. Merparten av bolagets hyreslägenheter ligger i de centrala delarna av Malmö. Alla ansökningar om att hyra lägenhet sker direkt och enkelt över nätet.

Contentus
Contentus hyr ut ett stort antal lägenheter i flera skånska städer, bland annat Malmö. I Malmö förvaltar man 200 lägenheter och under det senaste året expanderade man sitt bestånd med ytterligare 124 nybyggda hyresrätter. Lämna en intresseanmälan för bostad om du vill hyra lägenhet hos Contentus.

Haga Gruppen
Haga Gruppen hyr ut lägenheter i centrala Malmö och satsar stort på att underhålla både insida och utsida på sina hyreslägenheter. Det har gjort Haga Gruppen till en populär och eftertraktad hyresvärd i Malmö. Lämna en bostadsansökan om du är intresserad av att hyra lägenhet hos Haga Gruppen.

Heimstaden
Enligt vårt lägenhetsregister finns det just nu 20 lediga lägenheter att hyra hos Heimstaden i Malmö. Med en ledig lägenhet avses en lägenhet som blir inflyttningsklar under den kommande tremånadersperioden. Heimstaden är den privata hyresvärd som har flest lediga lägenheter i Malmö.

Karyd Fastigheter
Hos Karyd Fastigheter kan du hyra 1 till 5-rumslägenheter i centrala Malmö. Ansökan om att få hyra bostad lämnas direkt på hemsidan via den elektroniska intresseanmälan. Skicka med ett personligt brev med en kortfattad beskrivning av dig själv för att öka dina chanser att bli erbjuden förstahandskontrakt.

Malmsjö Byggnads
Hos denna privata hyresvärd hittar du 100 hyreslägenheter i Malmö. Utöver lägenheter kan du även ansöka om att få hyra parkerings- och garageplats hos denna hyresvärd. Är du intresserad av att hyra bostad lämnar du en intresseanmälan för lägenhet till Malmsjö Byggnads.

Kommunala hyresvärdar i Malmö:

Boplats Syd
Boplats Syd är den största bostadsförmedlingen i Malmö och har enligt vårt lägenhetsregister just nu 95 lediga lägenheter i Malmö. Förra året hittade 3 000 personer en lägenhet att hyra i Malmö via Boplats Syd. Flera privata hyresvärdar använder sig av Boplats Syd när de söker nya hyresgäster.

MKB Fastighet
Här hittar du Malmös största hyresvärd. MKB har 22 500 hyreslägenheter i Malmö och söker just nu enligt vårt register 68 nya hyresgäster. MKB ägs av Malmö Stad och man har valt att låta Boplats Syd förmedla alla lediga lägenheter.