Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Umeå

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Umeå.


Umeå Kommun Välkommen att söka bostad i Umeå! Via oss hittar du just nu 22 lediga lägenheter i Umeå.

Vi har samlat alla hyresvärdar som kan erbjuda bostad i Umeå på ett och samma ställe. Vi oss når du enkelt de fem största hyresvärdarna i Umeå.

Om du leter efter bostad i Umeå kan vi berätta hos vilka hyresvärdar du har störst chans att erbjudas boende. Sök själv i listan nedan:

Privata hyresvärdar Umeå

Akelius Fastigheter - Erbjuder dig möjlighet till förtur till lediga bostäder
Akelius Fastigheter är den enda privata hyresvärden som erbjuder potentiella hyresgäster möjlighet att få förtur till bolagets lediga lägenheter. I Umeå har Akelius ett bestånd om 800 hyreslägenheter. Akelius har valt att ge sina sparkunder förtur till bolagets alla lägenheter framför andra sökande.

Balticgruppen - Privat hyresvärd som fokuserar på studentbostäder
Visserligen har Balticgruppen ett dussintal hyreslägenheter i Umeå, men bolagets fokus ligger ändå på studentbostäder. I Umeå äger Balticgruppen hela 432 studentlägenheter. Passa på att ansöka om du är eller planerar att bli student i Umeå.

Lerstenen
Den privata hyresvärden Lerstenen förvaltar ett bostadsutbud om 1 800 lägenheter. På grund av ett högt söktryck i Umeå uppgår den genomsnittliga väntetiden för lägenhet hos Lerstenen till 1 år. Om du aktivt söker bostad hos Lerstenen och ofta skickar in nya intresseanmälningar ökar dina chanser till bostad.

Umehem
En av de mindre privata hyresvärdarna i Umeå med ett fastighetsbestånd som bara omfattar 260 lägenheter. Om du lämnar en intresseanmälan för bostad behöver denna uppdateras minst var tredje månad för att fortsätta vara aktuell. Umehems lägenheter ligger i centrala Umeå.

Kommunala hyresvärdar Umeå

Bostaden Umeå - Ingen kan erbjuda dig ett större utbud av lediga lägenheter
Du missar väl inte att ansöka om lägenhet hos Bostaden Umeå? Denna hyresvärd, ägd av kommunen, är stadens största med över 16 000 lägenheter i det egna beståndet. Varje dag finns ett 20-tal lediga lägenheter ute på bolagets hemsida.