Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Uppsala

Sök alla lediga lägenheter och bostäder i Uppsala.


Uppsala domkyrka Privata hyresvärdar med lediga lägenheter
Via oss hittar du alla privata hyresvärdar i Uppsala som kan erbjuda dig lediga lägenheter.

I vårt lägenhetsregister finns just nu 20 lediga lägenheter registrerade i Uppsala. Via oss når du alla kommunala och privata hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad.

Vi har lång erfarenhet av bostadsmarknaden. För att underlätta i ditt bostadssökande har vi byggt upp en omfattande och i vårt tycke fullständig guide till bostadsmarknaden i Uppsala.

Via oss riskerar du inte att missa någon hyresvärd som kan erbjuda dig kontrakt på en egen lägenhet.

I listan nedan hittar du alla hyresvärdar i Uppsala som du kan ansöka om försthandskontrakt på lägenhet hos. Använd oss om du vill gå från andrahand till förstahand.


Privata hyresvärdar Uppsala:

Graflunds
En viktig hyresvärd i Uppsala som över hela landet förvaltar totalt 14 000 hyresrätter. Som bostadssökande kan du antingen lämna en generell intresseanmälan där du berättar för Graflunds vilken typ av lägenheter du söker alternativt så kan du kontrollera det befintliga utbudet av lediga lägenheter (via Stockholms Stads Bostadsförmedling) och söka bland dessa.

Heimstaden
För att ansöka om bostad hos den privata hyresvärden Heimstaden behöver du registrera dig som bostadssökande hos dem. Efter att du registrerat dig börjar du samla köpoäng. Sökande med längst kötid får först erbjudande om lediga lägenheter.

HSB Uppsala
HSB är en bostadsorganisation med 1 100 hyreslägenheter i Västerås. För att ansöka om bostad behöver du först bli medlem hos HSB. Bosparare och medlemmar hos HSB har förtur till bostadsorganisationens lediga lägenheter i Västerås.

Rikshem
En av Sveriges största hyresvärdar med bostadskontor på flera stora svenska orter. Flest lediga lägenheter hos denna hyresvärd hittar du i norra Uppsala i stadsdelen Gränby. Rikshems lägenheter i de mer centrala delarna av Uppsala har en lägre omsättningshastighet och därmed längre kötid.

Kommunala hyresvärdar Uppsala:

Uppsalahem
Uppsalahem utgör grunden för all uthyrning av lägenheter i Uppsala. Med 15 000 hyreslägenheter och en stark och stabil ägare i kommunen är man den hyresvärd som tar emot flest nya hyresgäster. Vid vår senaste registeruppdatering hade Uppsalahem 13 lediga lägenheter i Uppsala.

Uppsala Kommuns Fastighet
Den lilla kommunala hyresvärden med ett par hundra lägenheter i tre ytterområden av Uppsala. Hos Uppsala Kommuns Fastighet bor 500 hyresgäster. Tyvärr är kötiden för att få lägenhet hos denna hyresvärd ofta lång. Ställ dig i bolagets bostadskö tidigt om du vill öka dina chanser till bostad.