Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |


Lägenheter i Gävle

Sök bland alla lediga lägenheter och bostäder i Gävle.


Gävle kommun Vi har byggt ett register över Gävles alla lediga lägenheter.
   Via oss kan du se vilka hyresvärdar i Gävle som har lediga lägenheter och ansöka om dem direkt över nätet.
    Vi följer och kontrollerar regelbundet utbudet av lediga lägenheter hos Gävles hyresvärdar för att ge dig en aktuell bild av bostadsmarknaden i Gävle.
    Via oss hittar du idag över 50 inflyttningsklara hyreslägenheter i Gävle.
   Välj bland lediga lägenheter och hyresvärdar i listan:

Privata hyresvärdar Gävle

Boetten
Den privata hyresvärden Boetten kan erbjuda ett blandat utbud av hyreslägenheter från 1 till 5 rum och kök i centrala Gävle. Utöver lägenheter hyr Boetten även ut kontorslokaler. Är du intresserad av att flytta till Gävle eller vill byta bostad kan du lämna en intresseanmälan för lägenhet till Boetten.

Enabygden förvaltning
Enabygden är en av Gävles mindre hyresvärdar med ett lägenhetsutbud som omfattar 100 hyreslägenheter. Som med de flesta mindre hyresvärdar är man enkla att ha att göra med och ser om sina lägenheter väl. Söker du bostad i Gävle kan du ringa till bolaget och anmäla ditt intresse.

Fastor
Hyresvärd som genomgående har fått utmärkta omdömen från sina hyresgäster. Bolaget äger några av Gävles allra vackraste och mest centrala fastigheter men har också byggt upp ett stort hyresbestånd i södra Gävle. Enligt vårt lägenhetsregister finns det just nu 5 lediga lägenheter hos Fastor.

Gästrike Fastigheter
Enligt vårt lägenhetsregister hittar du just nu 2 lediga lägenheter hos Gästrike Fastigheter i Gävle. Varje ledig lägenhet presenteras med omfattande information och om du du vill ansöka om lägenheten kan du skicka in en ansökan direkt över nätet.

Margaretha Stålquist Fastigheter
Margaretha Stålquist Fastigheter är, precis som namnet berättar, ett familjeägt fastighetsbolag i Gävle. Utbudet omfattar 3 bostadsfastigheter med totalt 65 lägenheter. Margaretha Stålquist Fastigheter har fått mycket goda omdömen av Hyresgästföreningen i Gävle.

Senäte
I Gävle har den privata hyresvärden Senäte förvärvat en stor bostadsfastighet innehållande 150 bostadslägenheter. Lägenheterna håller hög kvalitet med tillgång till snabbt internet och ett brett utbud av TV-kanaler.

Kommunal fastighetsägare Gävle

Gävlegårdarna
Välkommen att ansöka om bostad hos Gävles största hyresvärd! Enligt vårt register finns just nu 41 lediga lägenheter hos Gävlegårdarna. Det är kommunen som äger Gävlegårdarna och med sina 15 000 hyresrätter kan man erbjuda bostäder som passar alla familjer: Allt från ettor till singelhushåll till flerrumslägenheter för stora barnfamiljer.