Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |

Förvaltaren

Hyr lägenhet i Stockholm Sundbyberg.


I Sundbyberg, nära centrala Stockholm, äger den kommunala hyresvärden Förvaltaren 8000 hyreslägenheter. Förvaltaren kan erbjuda bostäder i följande stadsdelar i Sundbyberg: Storskoge, Ör, Hallonbergen, Rissne och Ursvik.

Om du vill hyra lägenhet hos Förvaltaren så finns det två olika sätt du kan ansöka om bostad. Dels har man en generell bostadskö där lediga lägenheter förmedlas till de sökande som har längst kötid. Registrera dig redan idag för att börja samla köpoäng om du planerar att flytta till Stockholm.

I den generella bostadskön kan väntetiden för att erhålla en bostad vara lång. Förvaltaren har därför lanserat något som de kallar "Bostadssnabben". Här läggs lägenheter med snart inflyttningsdatum upp. Här är det inte din kötid som styr tilldelningen av kontrakt utan hur snabbt du ansöker om bostaden. Om du ofta loggar in och kontrollerar utbudet av eventuellt lediga lägenheter i Bostadssnabben ökar du dina chanser att snabbt får ett hyreskontrakt på en lägenhet. Nya lägenheter publiceras på måndagar, tisdagar och fredagar.

Hemsida: www.forvaltaren.seTillbaka till hyra lägenhet Stockholm