Meny Startsida | Hyresvärdar | Lediga lägenheter | Om oss |

HFAB

Välj och ansök bland HFABs 40 lediga lägenheter i Halmstad.


Största hyresvärden i Halmstad
HFAB, Halmstad Fastigheter, förmedlar flest hyreslägenheter till bostadssökande i Halmstad. Idag förvaltar HFAB över 10 000 hyresrätter i Halmstad och är genom sin storlek den enskilt viktigaste hyresvärden att ansöka om lägenhet hos om man söker bostad i Halmstad.

Ett brett utbud av lägenheter
HFAB ägs av Halmstad kommun och har bostadsfastigheter i alla områden av Halmstad. Lägenheter hos HFAB har ofta låga hyror i förhållande till de privata hyresvärdarna, särskilt de lägenheter som ligger i centrala Halmstad. Viktigt att tänka på när du ansöker om bostad är att undersöka om lägenheten är renoverad nyligen eller håller samma standard som vid byggnadens uppförande. Flera av HFABs fastigheter är byggda under miljonprogrammets 1960-tal och har liksom många andra kommunala bostadsbolag ett visst upprustningsbehov.

Flest lediga lägenheter i Halmstad
HFAB erbjuder genom sin storlek ett brett utbud av lägenheter - svåväl lägenheter med låg hyra som lägenheter med bra läge och standard men med lite högre hyra. I dagsläget har HFAB 40 lediga lägenheter i Halmstad. Som bostadssökande kan du välja mellan lediga ettor till lediga femmor och allt däremellan. Antalet bostadssökande är naturligtvis långt fler än de idag 40 lediga lägenheterna vilket innebär att den som söker bostad ofta kommer att behöva ansöka om flera olika lägenheter och under en längre tid vissa aktivt intresse för lediga bostäder innan det första erbjudandet om lägenhetsvisning kommer.

Hemsida: www.hfab.seTillbaka till hyrevärdar i Halmstad